I går eftermiddags bagte jeg denne dejlige chokoladekage. Den slags kage som har allerbedst bedst af at stå på køl natten over for at sætte sig (hvilket jeg også skriver i opskriften). Det var lige som bare ikke en mulighed i går, da den duftede så godt, at vi MÅTTE sætte tænderne i den med det samme… eller den nåede kun at køle en smule af:)
Lidt over halvdelen er dog tilbage i dag, så vi kan guffe videre ♥
God ny uge til jer!
Chokoladekage med hasselnødder
6-8 personer
150 g smør
150 g god mørk chokolade
200 g sukker
3 æg, let sammenpisket
1 spsk mel
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede chokolade. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen og rør sukker i. Køl lidt af og tilsæt æggene lidt ad gangen. Vend til sidst mel i. Hæld dejen i en lille sandkageform beklædt med bagepapir og drys med hasselnøddeflager. Bag i ovnen i ca. 40 minutter. Kagen skal føles lidt ubagt. Den sætter sig på køl, hvor den helst skal stå natten oven inden servering.
Anne - Sofie A skriver
Chokoladeballade kagen, har bagt dem masser af gange blir bare bedre gang på gang 👍
Piskeriset skriver
Den ser dejlig uartig ud! 😀 <3
Cecilie skriver
Kan man mon bage den i en springform?