Bloggen står en smule stille for tiden. Det skyldes ikke et mindre indtag af søde og lækre (chokolade)sager, men fordi mit lille hoved pt. er fyldt til randen med specialeskrivning. Jeg glæder mig til, at det (snart!) er overstået, så bloggen kan komme tilbage i sit naturlige flow. Men der sker faktisk en masse søde og spændende ting fra på søndag og hele næste uge faktisk, som jeg_skal_og_vil finde tid til at skrive om. Så I slipper ikke for mine skriblerier alligevel ; )
Her til morgen forkælede jeg mig selv med en dejlig sød morgengrød af havregryn, som jeg havde kogt med kardemomme, rosiner, hørfrø og birkes og toppet af med skyr, banan, brombær, karamelliserede solsikkekerner og lidt finthakket Alpaco chokolade fra Valrhona. Alpaco har fået en stor plads i mit chokoladehjerte, og jeg elsker dens fine florale smag og klassiske noter af ristede nødder, og at den samtidig har kant, da den også smager lidt af egetræsfade på en interessant, insisterende og intens måde.
En livsnydende lækker (dessert som) start på dagen. Rigtig god weekend, kære læsere!
Charlotte G skriver
Det er en livsbekraftende start! Mums….
Vh Charlotte G
Mette skriver
Rigtig god weekend til dig, kære Anne
Maries Madblog skriver
Uhm, det lyder både lækkert og egentlig nogenlunde sundt på samme tid! Ikke så tit man kan slippe afsted med det 🙂
Zoë Escher skriver
Hmm, det ser fantastisk lækkert ud:-)
Anne au Chocolat skriver
Kære Charlotte
Ja, det synes jeg også! 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Mette
Tusind tak! Jeg håber, at du har haft en dejlig weekend 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Marie
Ja, sundt og lækkert var det!
kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Zoë
Tusind tak 🙂
kh Anne
Annie skriver
Kære Anne
Jeg følger livligt med i din blog og har faktisk selv hele 3 (!) blogs om mad og hverdag, om kager (dekorerede og ikke deko) og om desserter og lækkerier, ved ikke hvorfor jeg i sin tid valgte at adskille dem, men kan faktisk godt li det sådan 🙂
Anyway, jeg er en skovl til at lave mad uden opskrift så kunne man lokke en ud af dig på denne morgengrød? Så kan jeg forkæle min familie med den i weekenden 🙂
Vi er lige flyttet til Island og her kan man få skyr i alverdens smagsudgaver (skyr.is) har lagt mærke til hvor glad du er for skyr 🙂
Mvh
Annie
Anne au Chocolat skriver
Kære Annie
Tusind tak for en dejlig kommentar! Wauw Island – hvor spændende 🙂
Normalt når jeg laver min almindelige morgenmad, bruger jeg til mig:
1 dl havregryn
2 dl vand
lidt salt og sri lanka kanel
og så varierer jeg med birkes, hørfrø og rosiner, som jeg koger med i grøden.
Toppen varierer lige så meget. Men gerne med skyr, noget sødt, noget blødt og noget sprødt, samt en eller anden form for syrlig friskhed.
Så er jeg sanseligt mættet lige fra morgenstunden 🙂
Kh Anne
Anne H skriver
Det virker usandsynligt, at du nogensinde skulle løbe tør for idéer, men hvis du på et tidspunkt får brug for lidt morgengrødsinspiration, kan jeg varmt anbefale denne blog:
http://theoatmealartist.blogspot.dk/
Jeg faldt over den for et par måneder siden og er blevet helt pjattet med at variere min havregrød i det uendelige. I morges stod den på kokos-tranebær-grød med hakkede mandler 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære navnesøster,
Tusind tak for tippet! Hvor er det en fin side 🙂
Kh Anne