Jeg har været så heldig at få foræret en lille kompakt æske fyldte chokolade af mærket Godiva fra Belgien. Der er noget dejligt og klassisk over denne fine guldæske, men det allerdejligste er indholdet af æsken. Og chokoladens indhold! På billedet her ses fra venstre til højre: Coeur Blanc – hvid chokolade fyldt med hasselnøddepraliné. Éclat Feuilletine – lys chokolade også med fyld af hasselnøddepraliné og feuilletine, der er tynde sprøde flager som tilføjer ekstra crunch til chokoladen, Barry Cacao ( som vi kender som Callebaut i Danmark) laver dem også. Tourbillon 85 – mørk chokolade fyldt med en ganache lavet på 85% chokolade. Mosaïque Macadamia – lys chokolade fyldt med karamelliserede macadamianødder og praliné.
Jeg har allerede smagt et par stykker, og min favorit, som desværre ikke er på billedet, er Lune Passion (Passions måne) som er mørk chokolade fyldt med en creme på hvid chokolade og passionsfrugt. NAM!
Som I kan se har jeg fået 40 stks – det er lidt af en mundfuld. Derfor skal jeg vist dele lidt ud af dem..
Klidmoster skriver
Wow, hvor er du heldig 🙂
Jeg har aldrig smagt godiva chokolade, men min søster siger at det er noget af det bedste hun har smagt. Men det er vist bare så afsindigt dyrt. Men har vel lov at drømme.
Julie Udsholt skriver
uhmm….du ved hvor jeg bor 😉 ser ufatteligt godt ud