E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Om at give julens søde rester et dejligt nyt liv.

7. januar 2012 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

I dag lavede jeg endnu en sød morgenmad, som i realiteten lige så godt kunne fungere som dessert. Herligheden bestod i al sin enkelthed af skyr, Meyers kirsebærsauce, Nyangbo chokolade fra Valrhona og bagt sprød Summerbird marcipan.

Kombinationen af frisk og cremet skyr med den fine syrlighed, toppet med Meyers lækre varmt krydrede kirsebærsauce passede utroligt godt til den afrikanske og ret så intense Nyangbos små diskrete syrlige og krydrede smagsnoter. Derudover var Nyangboen også et fint crunchy indslag på den ellers bløde morgenmad. Så hvis det ikke var fordi, at jeg gerne ville af med resten af julens marcipan, havde denne treenighed smagt strålende i sig selv.
Men marcipanen_skulle_altså_væk, så jeg formede den til stænger à ca. 3 mm (de vejede 10 g) og vendte dem i rørsukker, inden de blev bagt ved 190 grader i ca. 8 min, til de var smukt gyldne og dejligt sprøde.

Min brormand og jeg dyppede også lige en stang eller to i kaffen for en halv times tid siden. Så skulle man næsten tro, at vi befandt os i Sydeuropa 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokolade, kirsebærsauce, marcipan, marcipansmåkager, Meyers Kirsebærsauce, nyangbo, skyr, valrhona

Previous Post: « Da jeg mødte jordbærtræet for første gang i Frankrig og i Spanien
Next Post: Chokoladeballaden version 2012 »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Sidsel skriver

    7. januar 2012 kl. 18:44

    Uhm Anne, hvor ser det lækkert ud 🙂 – Har forresten to af dine bøtter stadig. Dem får du, når vi ses igen. Knus far

  2. Anne skriver

    8. januar 2012 kl. 19:57

    Hej Anne,
    Jeg har tænkt mig at prøve at lave din chokolade-ballade til desert til en større fest. Tror du den kan fryses? Så kan jeg nemlig bage dem lidt efterhånden.
    Tak for rigtig god inspiration;0)

  3. Anne au Chocolat skriver

    9. januar 2012 kl. 11:43

    Kære Anne
    Du kan sagtens fryse balladen ned ja 🙂
    God fornøjelse.
    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    9. januar 2012 kl. 11:43

    Kære Sidselfar
    Jeg glæder mig til at se dig snart 🙂
    Kram fra mig

Trackbacks

  1. Om at give julens søde rester et dejligt nyt liv - 2. version - Anne au Chocolat siger:
    20. september 2016 kl. 12:14

    […] jeg endnu en reste-dessert, og jeg tog faktisk udgangspunkt i præcis de samme ingredienser som i det første indlæg om julens søde rester, dog brugte jeg den brasilianske Macaé fra Valrhona, og så byttede jeg […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap