Fornemmer I den røde tråd på chokoladebloggen? Hvis ikke, så serverer jeg den for jer her: Det behøver ikke være kringlet at kreere søde sager – keep it simple og brug gode råvarer, så kan det ikke gå helt galt! Her her jeg overtrukket Agen svesker (svesker fra Agen, som ligger i den sydvestlige del af Frankrig nær Toulouse) med karamelchokoladen Caramélia fra Valrhona – en almindelig lækker mælkechokolade ville også fungere perfekt – og rullet herlighederne i øko. kokos. Jeg elsker svesker, og varianten fra Agen er en klassiker og den mest luksusagtige i min bog. Agen svesken er en blød og saftig sag, som byder på en perfekt balanceret syrligt sød smagsoplevelse og en dejlig chewy konsistens. Jeg holder af at spise sveskerne, som de er – og ELSKER dem i svesketrifli. Måske jeg skulle lave en lille trifli til bloggen? 🙂
Chokoladesvesker – så nemt kan man lave en lille snack 🙂
Mia skriver
Mmm, jeg deler din begejstring for svesker. 🙂 Hvor har du fundet Agen sveskerne henne?
Nanna Planck Drost-Nissen skriver
Svesken har sandelig fortjent din fine indpakning i chokolade/kokos!!! Svesken er faktisk ret unik!!! og har fortjent bedre end her hos mig!! den har faktisk kun kronede dage i julen sammen med andefedtet og æbler.. ….Ikke at forglemme dens hjælpsomhed når feriemaden bliver for fremmed intestina 🙂
Som barn var sveskegrød med flødeskum, søndags dessert… når bærene fra egen avl var sluppet op og det var ikke så ringe 🙂
Marie - Cocina Fragrante skriver
Mmmm, som en med-Agensveskeelsker kan jeg kun råbe hurra for din ide med en svesketrifli. Det smager intet mindre end fremragende. Kunne også godt finde på at kopiere dine kokos/chokoladeovertrukne svesker, det lyder som en skæppeskøn kombination!
Anne au Chocolat skriver
Kære Mia
Jeg har dem fra arbejdet (Chokolade Compagniet) – men jeg tror, at de kan købes i Mad&Vin og i Meyers Deli 🙂
kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Nanna
Uhm det lyder som en skøn søndagsdessert 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Marie,
Jeg tror, at vi har samme smag 🙂
Kh Anne
Kristine Kjær Schmeling skriver
Åh ja Anne!
En variant af min yndlingsdessert triflien ville være fantastisk.
Lidt ny inspiration 😉
Ha’ en dejlig weekend!
Kh
Kristine
Anne au Chocolat skriver
Kære Kristine
Jeg finder på noget 🙂
Kh Anne
Cecilie Hansen skriver
Hej Anne.
Jeg har i lang tid gerne ville prøve Valrhona chokolade, men jeg har lige et spørgsmål om Valrhona chokoladen. Hvad er den bedste spise chokolade fra Valrhona? Hvad vil du anbefale, hvis det bare er en man skal spise (altså ikke skal bruges til bagning osv.) Gerne en mørk og lys.
Håber du kan hjælpe mig.
Kh. Cecilie
PS. elsker din instagram + blog!
Anne au Chocolat skriver
Kære Cecilie,
Tak for din søde kommentar.
Min favoritmørke Valrhona er for tiden Guanaja 70% og den lyse Jivara 40% 🙂
Kh Anne