Smeltende-på-tungen-lækre chokoladetrøfler med det frækkeste tvist af nutella.
De er stjernegode!
Lav dem. Og nyd dem fra køl eller – endnu bedre – direkte fra frost. Smart til spontane gæster. Dem har vi en del af ♥
Chokoladetrøfler med et tvist af nutella
15 stk
Nutella ganache:
60 g god mørk chokolade
100 ml piskefløde
60 g nutella
Kakaopulver til at trille trøflerne i
Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Varm piskefløde og nutella op til kogepunktet i en gryde. Hæld den varme nutella-fløde over chokoladen. Lad det stå i to minutter og rør derefter med en gummidejskraber i midten af skålen med cirkelrunde bevægelser, indtil der dannes en sammenhængende kerne. Rør, til al fløde er blandet med chokoladen. Rør rundt med en dejskraber, til massen er fint homogen. Hæld massen i en form og dæk den til med husholdningsfilm. Lad ganachen sætte sig – det tager minimum 12 timer. Skær ganachen ud og tril den forsigtigt til kugler. Tril kuglerne i kakao og opbevar dem på køl eller frost indtil servering.
Venterpaavinblog skriver
Ej, bare at se de tandmærker der er smuttet igennem, får tænderne til at løbe i vand.
Anne au Chocolat skriver
<3 hihi ja de er gode :)