I samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic
Jeg serverer i dag opskriften på disse intense og smeltende-på-tungen lækre peanut butter chokoladetrøfler kærligt krydret med kardemomme og dyppet i chokolade og ristede hasselnødder. De smager intet mindre end fantastisk og er tilmed veganske. Jeg har brugt Elmelunds São Tomé 66%, som har en dejlig balanceret chokoladesmag med noter af frisk frugt, nødder og krydderier, som passer perfekt til disse trøfler.
De er super enkle at lave, og jeg vil vove at påstå, at alle kan være med. En perfekt efterårsferieaktivitet:) Inden længe er julemåneden på trapperne, og disse trøfler er også et genialt alternativ/supplement til de mere klassiske julegodter ♥ Apropos jul så har Elmelund tilbud på flere af deres konfektpakker. Blandt andet denne med Mælkechokolade, marcipan og hasselnødnougat (reklamelink), og denne med Mørk chokolade, marcipan og hasselnødnougat (reklamelink) eller denne med Mørk chokolade, marcipan og mandelnougat (reklamelink).
Krydrede trøfler med peanut butter, kardemomme og ristede hasselnødder
12 stk
75 g crunchy peanut butter
75 g São Tomé 66% Mørk Chokolade fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
½ tsk. stødt kardemomme
Overtræk:
125 g São Tomé 66% Mørk Chokolade fra Elmelund Chocolatier Organic, smeltet og tempereret (reklamelink)
50 g ristede hasselnødder, fint hakket
Smelt peanut butter og São Tomé chokoladen forsigtigt sammen i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen og smag til med kardemomme. Hæld peanut butter chokolademassen i en lille firkantet form foret med husholdningsfilm. Lad den sætte sig på køl i 4-5 timer, skær derefter ud i firkanter. Dyp dem i den smeltede og tempererede chokolade og drys med ristede hasselnødder. Opbevar på køl indtil servering.
Skriv et svar