Jeg fortsætter mit kokos-chokolade-tema i dag. Disse hjemmelavede bountybarer med et tvist af peanut butter og knasende peanuts er stærkt vanedannende og perfekte som solo-snack eller det søde indslag til kaffen.
De er stjernesimple at lave, og foreningen af kokos, saltede peanuts og chokolade er fantastisk fin og fungerer fabelagtigt, hvis I spørger mig.
Jeg lavede kun 6 barer forleden men har ganget op, så I får 18 stykker ud af opskriften her.
Peanut bounty barer
18 stk
200 g sødet kondenseret mælk
130 g kokosmel
130 g crunchy peanut butter
200 g god mørk chokolade
100 g saltede peanuts, finthakkede
Bland kondenseret mælk sammen med kokos og tryk det ud på et stykke bagepapir i en firkant på ca. 1 cm tykkelse. Smør peanut butter ovenpå i et jævnt lag. Kom den i fryseren i 30 minutter. Smelt (og temperer gerne) den mørke chokolade og skær kokos-peanut firkanten ud i 18 lige store barer. Dyp dem i chokoladen og drys med de finthakkede peanuts. Lad chokoladen sætte sig og opbevar peanut bounty barerne på køl til servering.
Amalie skriver
Skal den kondenserede mælk koges først? 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Amalie,
Nix den skal bare blandes sammen med kokos! 🙂