Knasende sprøde og chewy på én gang. Disse Rocky Roads med Dulcey, puffede ris og skumfiduser er barnlige bidder af chokolykke!
Valrhonas blonde Dulcey chokolades karamelliserede smag med noter af smørbagte småkager samt en fin snært af salt i eftersmagen gør sig helt perfekt sammen med de chokopuffede ris og de seje og søde skumfiduser.
Jeg havde dem med på kontoret forleden, og de vakte glæde! Men vi er også store fans af den blonde chokolade 😉
Rocky Roads med Dulcey
20 stk.
75 g Dulcey, hakket
50 g skumfiduser, skåret i mindre stykker
30 g Choco Krispies
Fór en firkantet form (ca. 10 cm x 15 cm og mindst 4 cm dyb) med husholdningsfilm. Smelt den blonde chokolade over vandbad. Bland skumfiduser og Choco Krispies sammen i en skål. Tilsæt chokoladen, bland rundt og hæld massen i formen. Pres massen godt sammen og køl den ned i 10 minutter, inden den stilles på køl i et par timer – gerne natten over – til massen er helt sat. Skær derefter ud i 20 stk og nyd direkte fra køl!
Piskeriset skriver
Det lyder som en variant, jeg må prøve på et tidspunkt! Så kan jeg også få prøvesmagt Dulcey, som jeg desværre ikke har smagt endnu.
Anders Damm Gastromand skriver
FFS det ser lækkert Anne!
Men smelter de ikke i varmen? 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Piske
Det lyder som en god idé, altså at lave disse og så få smagt Dulcey ‘laden 🙂
kh Anne
Anne au Chocolat skriver
De er så gode, Anders!
Jo, de skal helst nydes direkte fra køl. Det skriver jeg lige på 🙂
Ses vi snart? kh A
Tina Lund skriver
Hej Anne. De ser virkelig lækre ud, så jeg MÅTTE bare prøve dem 😉 men ku desværre ikk finde den Dulcey chokolade nogle steder, så det blev et total flop 🙁 såååå, hvor køber du den lækre chokolade henne?
Venlig hilsen Tina
Fernanda skriver
Mums, Det er jo helt fantastisk. Saa beevhor man ikke den varme kakao at putte dem i.. men rigtig nok hvad Peter siger lidt skummelt med navnet catfiber..