Lillejuleaften lavede jeg atter disse konfektstykker, da de mildest talt var et kæmpe hit, første gang jeg serverede dem for min familie.
Jeg smeltede rigeligt hvid chokolade (Ivoire fra Varlhona), da jeg altid foretrækker at have have nok chokolade at lege med, når der skal overtrækkes konfekt og andre chokolader. Denne her gang smeltede jeg dog alt for meget, og heldigvis fandt min mor og jeg på at bruge resten af den lækre hvide chokolade til at overtrække en pose salte macadamias. Så simpelt.
Ikke desto mindre viste det sig at være et af julens små vidundere. Kombinationen af blød og vanillet hvid chokolade og en sprød og saltet macadamia er fantastisk skøn og yderst vanedannende 🙂
Læserinteraktioner
Kommentarer
Trackbacks
-
[…] fra Anne au Chocolat byder på Hjemmelavet bounty, Salte macadamianødder med hvid chokolade og Figner og abrikoser dyppet i […]
Sofie skriver
Hej Anne!
Kommer du ikke med lidt inspiration/et foreslag til årets nytårsdessert? 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Sofie
Jeg når desværre ikke at blogge om en decideret nytårsdessert, da jeg er i Skagen lige indtil den 30. om aftenen – og jeg skal derfor bruge en god del af lørdagen på at forberede aftenens dessert. M E N jeg kan fortælle dig, at jeg skal lave chokolademousse à la Valrhona toppet med en form for syltet frugt og sprøde nødder! Det er i hvert fald det, jeg lige har lyst til at lave i dag.
Hvad har du i tankerne ? 🙂
Camilla (Himmelske kager) skriver
Ohh, det lyder godt. Hvor ærgeligt, at jeg ikke selv kom på den idé, da jeg forleden serverede Macadamias for mine gæster – OG tilmed havde noget Ivoire i overskud. Men se det skal jo ikke tage mig lang tid at få købt en ny pose Macadamias…. 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Camilla
Macadamias er jo også himmelske i ren form 🙂 Alligevel kan du nu glæde dig til at overtrække næste pose med hvid chokolade!
Godt nytår 🙂
Kh Anne