Knasende sprøde og super søde, salte snacks til de mindste og de største.
Jeg har dyppet saltkringler i hvid chokolade (Ivoire 40% fra Valrhona) og drysset med krymmel. Så simpelt og så sjovt!
Kombinationen af salt og sødme er så fin, og jeg elsker den højt. Som en snert salt i karamellen eller den dér digestivebund i cheesecaken, som fryder, forkæler og fornøjer mine smagssanser.
Jeg tænker, at de krymmelfine kringler ville være et perfekt indslag i en skål til børnefødselsdagen eller endnu frækkere – oven på vanilleisen. Hvad siger I? 🙂
Fru Kofoeds Køkken skriver
De mest enkle ideer er ofte de mest geniale 🙂 I love it!
Camilla C skriver
Har set den kombination flere steder på pinterest – det kan da være man skulle “give it a go”
Anne au Chocolat skriver
Kære Fru Kofoeds Køkken
Det glæder mig at høre 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Camilla
Det var meget lækkert 🙂
Kh Anne