Sprøde, bløde og søde vafler med masser af forkælende smør-smag. Lige som jeg bedst kan lide dem. Spis dem til morgenmad med frugt og bær til, som snack med lidt chokolækkert på toppen eller som dessert med et par kugler is. Disse vafler er yderst vanedannende og kan sagtens laves med et almindeligt vaffeljern.
Vafler
8 stk
80 g smør
2 æg
30 g sukker
80 g mel
2 dl piskefløde
Smelt smør og lad det køle lidt af. Pisk æg godt sammen med sukker og mel i en skål. Tilsæt det smeltede smør i en tynd stråle og blandt godt sammen. Pisk fløde til en let skum og vend den forsigtigt i dejen. Bag vaflerne i vaffeljernet, til de er dejligt gyldne. Server dem lune med jeres favorit toppings.
OBS: Dejen kan snildt smages til med citronskal, vanilje, kanel eller kardemomme.
Elisabeth R. skriver
Hvilket vaffeljern bruger du?
Anne au Chocolat skriver
Hej Elisabeth,
Jeg bruger et Tefal jern, som hedder “Snack Collection”
Kh Anne
Isabella skriver
Kan dejen laves aftenen før?
De er afprøvet før, og vi var vilde med dem! Så perfekte 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Isabella,
Ja det tror jeg umiddelbart godt, at man kan. Men jeg har ikke prøvet det 🙂
Dejligt at du synes om opskriften. God weekend!
Kh Anne