E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Cookies with Dulcey and hazelnuts

21. October 2013 af Anne au Chocolat Leave a Comment

cookies

Crunchy and chewy.. that’s how I like my cookies. These ones are filled with the blond Dulcey chocolate from Valrhona and hazelnuts. 

Cookies with Dulcey and hazelnuts
12 cookies

100 g butter, softened
75 g brown sugar
75 g sugar 
1 egg 
125 g flour
75 g oatmeal
1/2 tsp baking powder
1/3 tsp salt
100 g hazelnuts, chopped
125 g Dulcey 32% blond chocolate from Valrhona 

In a bowl whisk butter, brown sugar and sugar together into a creamy and lighty fluffy consistency. Add the egg. Fold in flour, oatmeal, baking powder and salt. Finally add the hazelnuts and Dulcey chocolate to the cookie dough. Cover and refrigerate for 1 hour. Preheat the oven to 185 degrees Celsius. Use an ice cream scooper to scoop equal size balls of batter and place on a baking tray lined with parchment paper. Make sure to leave space around the cookies for spreading. Bake for about 10-12 minutes.

choko

Filed Under: Cakes Tagged With: chokolade, cookies, Dulcey, valrhona

Previous Post: « Pear and cinnamon cake with meringue
Next Post: Date balls »

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap