E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Crème brûlée with redcurrants

25. July 2012 af Anne au Chocolat Leave a Comment

The classic crème brûlée with a twist of tangy, ruby colored redcurrants. 

Crème brûlée with redcurrants
4 ramekins 

2 large egg yolks
1/2 vanilla pod, the seeds of
40 g sugar
240 ml heavy cream
Redcurrants
4 tbsp sugar for caramelizing.

In a bowl stir together egg yolks, vanilla seeds and sugar with a whisk. Stir, not whisk! Add the cream. Strain the cream through a sieve and let it rest for 30 minutes on the kitchen table. With a spoon remove the small bubbles on top of the cream. Cover the bottom of each ramekin with redcurrants. Divide the cream into the four ramekins and bake in the oven at 95 degrees Celsius for about 60 minutes – or until set. Check while baking. Cool down and keep in the refrigerator until serving. Add sugar on top and caramelize it with the help of a blow torch.

Filed Under: Desserts Tagged With: crème brûlée, dessert, Ribs, vanille, vanillekorn, vanillestang

Previous Post: « Rose Panna Cotta with strawberries and caramelized sunflower seeds
Next Post: Melt-in-your-mouth chocolate truffles »

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap