E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Sticky rhubarb and ginger crumble

3. June 2012 af Anne au Chocolat Leave a Comment

This sticky rhubarb and ginger crumble is beautifully tart, sweet and fragrant. Serve it hot with vanilla ice cream or whipped cream. 

Sticky rhubarb and ginger crumble
4-6 servings 

Rhubarb filling:
500 g rhubarbs, cut in 5 mm slices
100 g sugar
80 g stem ginger, finely chopped
1/2 vanilla pod, the seeds

Crumble:
75 g plain flour
75 g oatmeal
150 g sugar
150 g butter
50 g almonds, chopped

Rhubarb filling:
Mix the rhubarbs with the sugar, ginger and vanilla. Put the rhubarb filling in a buttered dish or individual ramakins. Make the crumble dough by mixing flour, sugar, oatmeal and butter in slices and rub it in with your fingertips until the mixture looks like moist breadcrumbs. Add the almonds to the dough. Pour the crumble dough on top of the rhubarbs. Bake the crumble in the oven at 190 degrees celsius for about 25 minutes, until the crumble is golden. Serve the crumble hot with vanilla ice cream or whipped cream.

Filed Under: Desserts Tagged With: creme fraiche, danske rabarber, flødeskum, rabarber, rabarber crumble, rabarbercrumble, rabarberkage, skyr, syltet ingefær, vanille, vanillestang, vinrabarber

Previous Post: « Chocolate ice cream with Caramélia milk chocolate
Next Post: Rose Panna Cotta with strawberries and caramelized sunflower seeds »

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap