E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Frozen yogurt & raspberry popsicles

10. May 2016 af Anne au Chocolat Leave a Comment

Processed with VSCOcam with f2 preset

My 7am activity before work this morning: Dipping yogurt & raspberry popsicles in Ivoire white chocolate from Valrhona. Pretty pleasing and dreamingly delicious!

 

Frozen yogurt & raspberry popsicles
6 large popsicles + 1 ice cream container

Ice cream:
2 dl heavy cream
160 g sugar
1 vanilla pod, the seeds
800 g Greek yogurt

Raspberry filling:
220 g raspberries, fresh or frozen
100 g sugar

150 g melted white chocolate, preferably Ivoire 35% from Valrhona
Freeze-dried raspberries

Ice cream:
In a pot bring cream to the boiling point with sugar and vanilla. Remove the pot from the heat, add Greek yogurt and whisk well until completely combined. Cool down the cream and churn it to ice cream in the ice cream machine.

Raspberry filling:
Make the raspberry filling, while the Greek yogurt cream is cooling down. In a pot bring raspberries and sugar to the boiling point and let it simmer for a couple of minutes. Cool down.

Popsicles: Add a couple of teaspoons of raspberry filling to ice cream silicone molds, and then pour in the ice cream mixture. Add popsicle sticks and freeze over night. Add the melted white chocolate to a small glass and dip the frozen popsicles into the chocolate and sprinkle with freeze-dried raspberries straight away. Eat the popsicles or store them in an airtight container in the freezer.

Ice cream container:
Pour raspberry filling into the bottom of an airtight container, and then add the rest of the ice cream. Finally put some more raspberry filling on top. Store the container in the freezer and enjoy the ice cream at any time.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Filed Under: Ice cream Tagged With: ivoire

Previous Post: « Rhubarb cake with almonds and chantilly cream
Next Post: Semifreddo with lemon, almond macaroons and baked nectarines »

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap