E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Pineapple sorbet with toasted sesame seeds and coconut

6. June 2013 af Anne au Chocolat

ananas

A wonderful fresh yet sweet pineapple sorbet wih toasted sesame seeds and shredded coconut. The definition of easy-peasy. 

Pineapple sorbet
4 servings 

300 g ripe pineapple, cut into small pieces
240 g sugar syrup (equal parts of sugar and water brought to boil until the sugar is dissolved and then cool down completely)

Blend together pineapple and sugar syrup for a smooth consistensy. Churn it to sorbet in the ice cream machine. Serve straight away with toasted sesame seeds and shredded coconut.

ananas3

ananas1

ananas2

Filed Under: Ice cream, Uncategorized Tagged With: ananas, ananassorbet, kokos, ristet sesam, sesamfrø, sorbet, sorbetlage, sukkerlage

Previous Post: « Snickers Cookies
Next Post: Pancakes with greek yogurt »

Primary Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap