E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

French toast with cherries and white chocolate

8. December 2013 af Anne au Chocolat Leave a Comment

frenchtoastFrench toast is one of the best and most comforting dishes you can serve at breakfast, in my opinion. 

French toast with cherries and white chocolate
4 servings

200 g cherries
50 g white chocolate, Ivoire 35% from Valrhona
1 egg
2 tbsp sugar
1 dl full fat milk
4 slices toast bread or brioche bread
20 g butter for frying
1 tbsp sugar (to sprinkle on top)

Remove the stone from the cherries but leave some whole for decoration. Chop the white chocolate.
Whisk together egg, sugar and milk in a bowl. Dip the bread in the egg mixture and fry golden brown and the flip to fry the other side. Arrange the french toast on a plate and sprinkle with sugar, cherries and white chocolate. Serve straight away.

Another version: Sprinkle cinnamon sugar on top of the french toast when serving them together with milk chocolate in chunks and fresh blueberries.

frenchtoast1

 

frenchtoast2

Filed Under: Breakfast, Desserts, Uncategorized Tagged With: arms riddere, chokolade, french toast, hvid chokolade, ivoire, jul, kirsebær, morgenmad, pain perdu, sommer, valrhona

Previous Post: « Date balls
Next Post: Chocolate truffles with Baileys Chocolate Luxe »

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap