E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Oatmeal cookies with raisins and milk chocolate

27. June 2011 af Anne au Chocolat Leave a Comment

Oatmeal raisin cookies with at big chunks of milk chocolate. Yummy in my tummy!

Oatmeal cookies with raisins and milk chocolate
15 cookies

100 g butter, softened
75 brown sugar
75 sugar 
1 egg 
125 g flour
75 g oatmeal
1/2 tsp baking powder
1/3 tsp salt
100 g raisins
200 g milk chocolate, Jivara 40% from Valrhona 

In a bowl whisk butter, brown sugar and sugar together into a creamy and lighty fluffy consistency. Add the egg. Fold in flour, oatmeal, baking powder and salt. Finally add the raisins and milk chocolate to the cookie dough. Cover and refrigerate for 1 hour. Preheat the oven to 185 degrees Celsius. Use an ice cream scooper to scoop equal size balls of batter and place on a baking tray lined with parchment paper (or just use your hands to form balls – then you don’t have to refrigerate the dough). Make sure to leave space around the cookies for spreading. Bake for about 10-12 minutes.

Filed Under: Cakes, Uncategorized Tagged With: cookies, Kaffe, kanelsnurrer, koldskål, Manfreds, Meyers, Roskilde Festival, The Coffee Collective

Previous Post: « Rhubarb cake with crumble
Next Post: Small raspberry cakes with marzipan »

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Denne lørdag sommeraften blev til middag for 👫 Denne lørdag sommeraften blev til middag for 👫, da drengene spiste hos farmor, efter de havde været på kræmmermarked og købt krystaller 🌞✨ (Det kan jo ikke være søde sager det hele ☺️)
Blåbær fra haven og vores yndlings Piel De Sapo Blåbær fra haven og vores yndlings Piel De Sapo melon, som vækker minder fra Spanien 🫐🍈. Alletiders snackfad på sådan en mandag, hvor Kaj er startet i 1.klasse 🫶🏻 Tiden flyver altså lidt afsted, og til maj er det Emils tur til at sige farvel til børnehaven ☺️
Selv på en dag med 30 grader 🌞 kunne jeg snild Selv på en dag med 30 grader 🌞 kunne jeg snildt spise sådan en kanelsnegl her! Hvad siger I.. med eller uden glasur? 🥳
Søndag og morgenboller. Efter morgenmaden ryger r Søndag og morgenboller. Efter morgenmaden ryger resten af bollerne i fryseren, så der er til Kajs madpakker. SFO, børnehave og arbejde starter igen fra i morgen. Tilbage til hverdagen bliver nu også helt fint ❤️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap