E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Mini redcurrant and blackberry crumbles

17. June 2015 af Anne au Chocolat Leave a Comment

sommercrumble

Deliciously simple crumbles with a load of berries and a hint of summer. 

Mini redcurrant and blackberry crumbles
Serves 4

100 g redcurrants 
100 g blackberries
30 g homemade vanilla sugar (or 30 g sugar mixed with the seeds of 1/4 vanilla pod)
40 g oatmeal
40 g sugar
40 g butter, cold

Preheat the oven to 200 degrees celsius. In a bowl mix together redcurrants, blackberries and vanilla sugar. Add the berry mixture into four small ramekins. In another bowl mix together the crumble dough of oats, sugar and butter. Add on top of the berries in the ramekins. Bake the mini crumbles for about 20 minutes or until golden on top.
Serve hot or at room temperature with sour cream or vanilla ice cream.

sommercrumble1 sommercrumble2

 

sommercrumble3 sommercrumble4

Filed Under: Desserts, Uncategorized

Previous Post: « Apricot crumble
Next Post: Blackberry ice popsicles »

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap