E-book: Good Mornings - Buy here
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Home
  • Recipes
  • E-book: Good Mornings – Buy here
  • Back to Danish

Banana waffles with almond flour

29. April 2012 af Anne au Chocolat

My favorite breakfast waffle is gluten-free and sugar-free but still has a sweet flavor from the ripe banana and the almonds. 

Banana waffle with almond flour
1 waffle

1 ripe banana, mashed
1 egg
20 g almond flour or very finely chopped almonds
1 tbsp poppyseeds
1/4 tsp cinnamon/cardemom/organic lemon peel

Mix all the ingredients together in a bowl and bake the waffle in the waffle iron. Serve hot with your favorite toppings of fruit, berries, yogurt and chocolate.

 

Filed Under: Breakfast, Uncategorized Tagged With: Alpaco, Arla Unika, bananvafler, birkes, chokolade, Creme fraiche 48%, gammeldags ymer, mandelmel, øko creme fraiche 48%, øko ymer, skyr, vaffeljern, Vafler, valrhona

Previous Post: « Vanilla-dotted pear sorbet
Next Post: Banana buckwheat waffle »

Primary Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap