Så blev det endelig fredag, og der er snart kun en uge til juleaften. Wauw, denne december flyver virkelig afsted. I dag får I opskriften på den lækreste julebrownie.
Den er yderst chokoladerig og fudgy og byder på stykker af hvid chokolade og aromatiske Amarena kirsebær samt den helt perfekte snert af kanel. Den burde kandidere til at være en ny decembertradition hos jer alle <3
Julebrownie med kanel, hvid chokolade og amarena kirsebær
12 personer
200 g smør
200 g mørk chokolade
125 g mel
3 æg
265 g sukker
½ tsk salt
1 tsk stødt kanel
100 g hvid chokolade
140 g Amarena kirsebær
Flormelis
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, kom den mørke chokolade deri, og lad den smelte sammen med smørret. Køl den af. Pisk mel, æg, sukker, salt og kanel til en luftig konsistens i en skål, og tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring. Grofthak den hvide chokolade, og kom den i dejen. Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) foret med bagepapir. Fordel kirsebærrene i dejen og bag brownien i ca. 25 minutter.
Husk at en brownie helst skal bages dagen før, så den har tid til at sætte sig og få den helt rigtige konsistens. Opbevar den på køl indtil servering og drys med lidt flormelis, inden den skæres ud.
Skriv et svar