I SAMARBEJDE MED DANSUKKER
Disse biscotti småkager er fantastisk lækre og emmer langt væk af jul. De er smagt til med appelsinskal og byder på mandler, pistacier og et dyp af mørk chokolade. Kræs ♥
I opskriften har jeg brugt Dansukkers finkornede bagesukker, som I jo ved er fast inventar i mit søde køkken, da sukkeret lynhurtigt opløses og gør de fleste bage-kage-processer hurtigere.
Her kommer opskriften:
Biscotti med mandler, pistacier, appelsin og chokolade
ca. 25-27 stk
200 g Bagesukker fra Dansukker
2 æg
1 øko appelsin, fintrevet skal af
280 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g mandler
75 g usaltede pistacier
Pynt:
God mørk chokolade, smeltet (og gerne tempereret)
Lidt ekstra finthakkede pistacier
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk bagesukker, æg og appelsinskal hurtigt sammen i en skål. Vend mel, bagepulver og hakkede mandler og hakkede pistacier i. Del dejen i to og form dem til to aflange “brød” ca. 25 cm x 7 cm på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 25 minutter. Tag dem ud. Skru derefter ovnen ned til 150 grader. Skær brødene i snitter på ca. 1 cm’s tykkelse og tør dem i ovnen i ca. 20 minutter. Køl af og dyp i mørk chokolade eller nyd dem, som de er.
Skriv et svar