Sprøde udenpå og lidt bløde indeni med knas fra hasselnødder og ekstra chewiness fra rosinerne. Disse cookies har forsødet min mandag eftermiddag sammen med et glas mælk og de fineste små danske blåbær. Dem kunne jeg ikke stå for. Man kan selvfølgelig sagtens tilsætte chokolade i stedet, hvis man ikke er den store rosinfan, men jeg synes virkelig, at disse cookies er helt perfekte, som de er.
Nyd dem lune eller afkølede – begge dele er en skøn oplevelse.
Cookies med havregryn, haselnødder og rosiner
15 stk
100 g smør, blødt
150 g brun farin
1 æg
115 g mel
35 g havregryn
1/2 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
75 g grofthakkede hasselnødder
75 g rosiner
Rør smør og brun farin godt sammen i en skål til en cremet konsistens. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, havregryn, bagepulver og salt i. Slut af med at vende hasselnødder og rosiner i. Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem. Bag i 12 minutter ved 180 grader varmluft.
Charlotte skriver
Hej, de ser da super lækre ud, dem må jeg lave snart. Er der mon mulighed for at fryse cookies ned enten før eller efter bagning, så man nemt kan lave friske cookies? Venlig hilsen.
Anne au Chocolat skriver
Kære Charlotte,
Ja frys dem ud inden bagningen, så er de nemme at tage ud af fryseren og bage 🙂