Disse cookies er formidable! Knasende sprøde kanter med en sej og let blød midte, som byder på vaniljesød hvid chokolade og forfriskende, saftigt lækre hindbær. Ja hindbær.. det plejer man ikke at putte i cookies, tænker I nok. Det gjorde jeg også.. Men da jeg fik idéen, måtte den afprøves med det samme. Og det var jeg glad for, at jeg gjorde. For de her cookies med hvid chokolade og hindbær smager intet mindre end FANTASTISK, hvis jeg selv skal sige det:) Og jeg glæder mig sådan til, at alle tre drenge skal smage dem lidt senere i eftermiddag.. ♥
Cookies med hindbær og hvid chokolade
15 stk
100 g blødt smør
75 g brun farin
75 g sukker
1 æg
100 g havregryn
100 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1/3 tsk salt
100 g friske hindbær (frosne kan også bruges)
120 g god hvid chokolade, jeg har brugt Ivoire 35% fra Valrhona (reklamelink)
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.Pisk smør, brun farin og sukker godt sammen i en skål. Tilsæt æg og rør rundt. Tilsæt så havregryn, mel, bagepulver og salt og rør godt rundt igen. Hak den hvide chokolade og vend den forsigtigt i dejen sammen med hindbær. Form dejen til 15-17 lige store kugler. Placer dem med god afstand på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk dem lidt fladere. Bag i ca. 18 minutter ved 180 grader varmluft, til de er fint gyldne. Køl dem af og nyd.
Gerli skriver
They look so beautiful! Going on my to do list!
Maria skriver
Nøj de see lækre ud! Men nu er januar jo ikke just højsæson for hindbær – tror du man kan bruge frosne bær istedet?
Hanne skriver
Har lige bagt dem de er super lækre brugte dog ruby red chokolade da jeg havde en pose i skabet
Pia skriver
Det lyder lækkert. de skal helt sikkert prøves, når mine buske står med lækre bær
Lærke skriver
Fantastisk blog og IG 🙂
Ved du om man kan bruge frosne hindbær i opskriften? Er ikke rigtig hindbær sæson og har nogle frosne fra haven i fryseren.
Anne au Chocolat skriver
Kære Lærke,
Tak for de søde ord! Jeg beklager det lidt sene svar. Jeg skulle lige hjem fra ferie på Gran Canaria 🙂
Ja frosne hindbær kan også bruges!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Hanne,
Hvor godt at høre 🙂 Lyder lækkert!!
Anne au Chocolat skriver
Kære Maria,
Du har helt ret! Frosne kan også bruges 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Pia,
Det lyder så godt 🙂
Hanne skriver
Lyder vildt lækkert, hvor længe kan de holde,
Anne au Chocolat skriver
Tak Hanne!
De holder fint i et par dage i køleskabet (ville ikke opbevare dem ved stuetemperatur pga. hindbærrene). Men de er helt klart lækrest nybagte, hvor deres kanter er helt sprøde 🙂