Da jeg bagte de små rabarberkager, lavede jeg dobbeltportion og frøs halvdelen af kagerne ned. På den måde kan jeg nemt tage et par stykker op, hvis der kommer gæster eller kagelysten melder sig. Begge dele sker ret tit:)
Kagelysten kom snigende allerede i formiddags, så jeg tog et par kager ud af fryseren. Jeg lavede en cream cheese frosting med hvid chokolade og lidt fintrevet citronskal på den allermeste simple måde, jeg kunne forestille mig. Med et godt drys finthakkede pistacier og et frisk kirsebær samt en lille stedmoderblomst for sommerhyggens skyld.
Opskriften her giver frosting til en hel portion af de små rabarberkager.
Simpel cream cheese frosting med chokolade
100 g god hvid chokolade
100 g stuetempereret flødeost, jeg bruger Philadelphia
Fintrevet skal af 1/4 citron (og evt. lidt citronsaft også)
Hak den hvide chokolade og smelt den i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Rør flødeost i chokoladen samt citronskal. Stil gerne frostingen på køl i 5-10 minutter, inden den smøres på kagerne.
Skriv et svar