Lige på falderebet får I opskriften på disse søde, saftige og dejligt kanel og kardemomme krydrede Halloween hokkaido muffins med uhyggeligt velsmagende spøgelsestopping.
Hokkaido græskarret forærer disse muffins en fin orange farve, fabelagtig konsistens og en ret tydelig græskarsmag.
Og så toppet med forfriskende cream cheese spøgelser! De er da ikke til at stå for, hva?!:)
Halloween hokkaido muffins
ca. 15 stk
Muffins:
2 æg
1 dl smagsneutral olie
300 g brun farin
140 g mel
200 g hokkaido græskar puré – lavet af ca. 1/3 hokkaido græskar bagt ved 200 grader til mør i ca. 45 minutter og fyldet (det orange bløde græskarkød) moset til pure med en gaffel
1 tsk bagepulver
1,5 tsk kanel
1,5 tsk stødt kardemomme
1/3 tsk salt
Topping:
150 g flormelis
40 g blødt smør
80 g flødeost (Philadelphia)
1 spsk citronsaft
Pynt:
Mørke chokolade perler
Muffins:
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Rør alle ingredienserne sammen i en skål og fordel dejen i en muffinsforme (papirforme eller silikoneforme) beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 25 minutter. Kontroller om muffins er færdigbagte med en kødnål. Køl af i formene
Topping:
Lad alle ingredienserne være stuetempereret. Pisk alle ingredienserne godt sammen (pisk sammen men ikke for længe, da cremen så risikerer at blive flydende igen) og kom cremen i en sprøjtepose med en stor rund tylle. Sprøjt spøgelsestoppe ud og pynt med chokoladeperler som øjne.
Skriv et svar