Vores fredagskage er disse kokoslækre og stjernesimple makroner, som er fri for æg, og dyppet i dejlig chokolade. De kan med fordel laves dagen før servering, da de bliver endnu bedre af at stå og hvile lidt (i en lufttæt beholder i stuetemperatur) efter min mening.
Byder weekenden på bagning hos jer?
Kokosmakroner
16 stk
200 g kokosmel
200 g sødet kondenseret mælk
ca. 100 g smeltet god mørk chokolade til at dyppe makronerne i.
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Bland kokosmel og kondenseret mælk sammen i en skål og form til 16 makrontoppe, som sættes på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 12 minutter, til de er gyldne. Køl af og dyp bundene i smeltet chokolade.
Venterpaavinblog skriver
Åh, det slår aldrig fejl 😍
Anne au Chocolat skriver
Nej lige præcis <3