Det tredje nummer af Magasinet Lækkerier er netop kommet på gaden og byder på masser af KNAS, som er temaet i denne magasinudgave. Jeg E L S K E R knasende sprøde elementer i desserter, kager og andet bagværk, og jeg er mere end begejstret for al den dejlige inspiration og de lækre opskrifter, der er at finde i magasinet!
Jeg er selv med i denne udgave af Lækkerier i Bogklubben med Anne Au Chocolat, hvor jeg anbefaler mine tre kogebogsfavoritter. Og så deler jeg opskriften på min yndlingsdessert, som meget passende også indeholder masser af karamelknasende spejlblank sprødhed oven på en vaniljeprikket, fløjlsblød creme. I har sikkert allerede gættet denne klassiker af en dessert. Hvis ikke, så kan det nederste billede hjælpe jer med et visuelt svar: Crème brûlée (eller creme brulé som det staves på dansk). Jeg deler også en masse tips til, hvordan den bliver helt perfekt.
Til jer der har bladet allerede eller har planer om at anskaffe det, vil jeg lige gøre opmærksom på, at redaktionen desværre har fået glemt et punkt i opskriften: Efter punkt 3) skal mælk og fløde tilsættes (ved stuetemperatur), og massen skal røres igen og ikke piskes.
Jeg håber, at I har lyst til at prøve min opskrift. Lækkeriers redaktør Mika er vild med den:)
Skriv et svar