I sidste uge spiste jeg morgenmad på Kalaset i København med den søde Katherine. Hun er en meget inspirerende australier, mega madglad, uddannet kok og arbejder som tjener på noma.
Katherine huskede mig på den fine forening af pandekager og bacon på Kalaset. Hun bestilte nemlig bacon til sine tykke blåbærpandekager. Jeg valgte de buttede pandekager med hindbær og valnødder, som jeg er helt vild med. Til gengæld kom jeg i tanke om disse billeder, jeg tog en morgenstund i foråret og havde lyst til at minde jer om pancakes and bacon også. Det her er mine klassiske bananpandekager, som I har set mange gange efterhånden, serveret med bacon og lidt ahornsirup. Men man kunne også lave klassiske amerikanske pancakes… jeg er eksempelvis helt tosset med buttermilk pancakes og har lyst til at sætte tænderne i sådan en stak i skrivende stund. Det lyder lidt sjovere en kærnemælkspandekager, synes jeg 🙂
Spiser I nogensinde bacon til jeres pandekager?
Malou Klidmoster skriver
Ja, da – der skal helst bacon, ahornsirup og koldt SMØR til pandekager. Jeg har endda lavet pandekager hvor det var bagt bacon ind i dem. Uhm , bacon 😛
Mette skriver
Der står jeg af!
Er ikke tosset med denne kombination af det søde og salte.
Endelig tør jeg slet slet ikke foretage en kalorieberegning (og absolut ikke hvis sirup og smør også skal med).
Det er simpelthen for meget godt på een gang, så vil jeg hellere fordele det lidt 🙂
Lilli skriver
I ny og næ, men brunch pølser af god kvali går faktisk bedre til. Lidt sært, men prøv det engang.
Anne au Chocolat skriver
Kære Malou,
Jeg har aldrig prøvet det med SMØR – men har set det hos dig et par gange efterhånden, så må nok snart prøve det 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Mette
Jeg kan godt følge dig et stykke hen ad vejen! I hvert fald det med at fordele det lidt 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Lilli
Det må prøves 🙂
Kh Anne
Mette skriver
Ja, jeg ønsker hverken at være livsfornægtende, asketisk eller bare helt igennem kedelig, men sådan et madøre som jeg, er altså nødt til at passe lidt på også, at der ikke skal personlig løftekran til en dag 🙂
Annika skriver
Uhmmm… når jeg igen skal til at være aktiv i køkkenet til efteråret skal det klart laves.
Det søde og salte er så godt sammen, og hvorfor ikke også I den blanding?
Bookworm skriver
Jeg elsker bare Kalasets pandekager – især dem med hindbær og valnødder som du også omtaler. Jeg overvejer meget at prøve deres banan/chokolade-pandekager med bacon næste gang … ej, nu bliver jeg sulten!
Anne au Chocolat skriver
Kære Mette
Du er sød! Vi skal snart spise noget lækkert sammen synes jeg – og så kan vi gå en tur bagefter 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Annika
Det lyder som en rigtig god idé 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Bookworm
God idé! Selvom jeg ikke er helt sikker på kombinationen af chokolade og bacon. Dem med blåbær er måske bedre? 🙂 Kh Anne
Charlotte Christensen skriver
Vi prøvede på et tidspunkt at lave en opskrift fra Epic Mealtime – et mildest talt overdrevet show, men must see hvis man elsker bacon. De havde lavet baconpancakes and whiskysyrup. Desværre var pandekagerne for salte, men til gengæld var den bourbonsirup vi fik lavet fantastisk god
Maria skriver
Lidt forsinket vil jeg gerne give mit besyv med. Jeg er nemlig vokset op i USA, og selvfølgelig skal der bacon til pancakes og absolut også ahornsirup. Jeg kan sagtens spise dem uden, men det er bare ikke helt så godt. :-;
Anne au Chocolat skriver
Kære Maria
Det er godt at høre 😉
HAPS!
Kh Anne
Alex skriver
Der findes jo bare heller ikke noget bedre end “med bacon” til 😉
Anne au Chocolat skriver
Kære Alex,
Hahah det kan der være noget om 🙂
Kh Anne