Fredagens blogindlæg byder på de dejligste vafler med banan og kokos med en snert af kanel og ahornsirup, som passer perfekt til weekendens morgenmadshygge.
Når jeg serverer vafler til morgenmad, er alle glade herhjemme. Som jeg har skrevet før, sætter Kaj mig også ret tit til at lave vafler, når han kommer hjem fra vuggestuen. Vaffelhygge med Kaj er noget af det bedste, jeg ved. Kaj siger “uhm uhm uhm” med et stort smil i hele ansigtet, når han sætter tænderne i en vaffel, og jeg bliver sådan helt gennem-glad <3
Kaj vil helst spise vaflerne, som de er. Og gerne en vaffel i hver hånd. Jeg kan bedst lide at toppe vaflerne med græsk yoghurt samt frugter, bær og lidt knasende sprødhed i form af kakaonibs og nødder.
Her er opskriften på de glutenfri bananvafler samt forslag til toppings.
Ha’ en fin fredag!
Morgenmadsvafler med banan og kokos
1 servering
1 moden banan
1 æg
20 g boghvedemel
1 spsk kokosmel
1 tsk ahornsirup
1/2 tsk kanel
Toppings:
Græsk yoghurt
Vindruer
Hindbær
Kakaonibs
Kokosmel
Mos bananen med en gaffel i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og steg vafler i vaffelhjernet, Server vaflerne lune med de forskellige toppings.
Skriv et svar