Som I ved, er jeg kæmpe morgenmadsfan, og jeg glæder mig helt vildt til at løfte sløret for noget meget spændende og morgenmadsrelateret for jer inden længe. Mere om det i starten af august♥
Her får I opskriften på en dejlig simpel, knasende sprød granola perfekt til sommerens morgenmadsstunder. Jeg har efterhånden lavet mange granola varianter her på bloggen, og jeg elsker dem alle.
Granola
200 g havregryn
30 g solsikkekerner
150 g hasselnødder
30 g kokosflager
30 g chiafrø
15 g kakaopulver, fra valrhona
115 g akaciehonning
Bland alle ingredienser undtagen hasselnødder sammen i en skål, og hæld det ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag granolaen ved 170 grader varmluft i ca. 30 minutter. Tilsæt hasselnødderne halvvejs og rør gerne 2-3 gange undervejs. Køl granolaen af. Opbevar den hjemmelavede granola i en lufttæt beholder.
[…] Idee siit. […]