Denne simple og super velsmagende servering af hindbær køleskabsgrød med æble og vanilje i selskab med græsk yoghurt, ristede hasselnødder og granatæblekerner er en ny stærk kandidat til toppen af yndlings morgenmadsretter herhjemme. Fineste forening af farver. Frisk og sødmefuld. Blød og knasende sprød. Fabelagtigt fristende. Prøv den og lad dine smagsløg forføre, mens morgensulten stilles ♥
Hindbær køleskabsgrød med æble og vanilje
2 personer
200 g frosne hindbær
200 ml æblemost
Lidt vanilje
60 g havregryn
Græsk yoghurt
Ristede hasselnødder
Granatæblekerner
Kom hindbær, æblemost og vanilje i en gryde og bring i kog. Lad det simre i 2 minutter og køl af. Tilsæt havregryn og rør rundt. Lad det trække tildækket i køleskabet natten over. Anret i skåle og server med græsk yoghurt, ristede hasselnødder og granatæblekerner.
Skriv et svar