Den stjernesimple hverdagsgranola blev tryllet frem, da jeg havde et par overmodne bananer liggende herhjemme men ingen æg (til at lave bananpandekager eller -kage). Og bananerne skulle i hvert fald ikke gå til spilde.
Jeg har efterhånden mange forskellige granola opskrifter på bloggen, men denne bliver en ny favorit i hverdagen. Når man spiser så meget kage og andre hjemmelavede søde sager som mig, så er det helt rart med en granola, som kun er sødet med banan:)
Kan I have en dejlig fredag og weekend.
Hverdagsgranola
250 g modne bananer (vejet uden skræl)
200 g finvalsede havregryn
25 g hørfrø
25 g sesam
1 nip salt
1/2 tsk kanel
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Mos bananer grundigt i en stor skål. Bland de øvrige ingredienser i og rør godt rundt. Vend ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ca. 35 minutter. Rør 2-3 gange undervejs og hold øje med, at granolaen ikke bliver for mørk. Sluk for ovnen og lad granolaen tørre i ovnen, mens ovnen køler af. Køl granolaen helt af. Opbevar din granola i en lufttæt beholder/glas.
Skriv et svar