I ved, at jeg er vild med morgenmad. Min morgenmads e-bog vidner om, at jeg faktisk er ellevild med dagens første måltid. Der er ikke noget bedre end at starte dagen med masser af velsmag på tallerkenen, i skålen og i (kaffe)koppen.
På travle morgener står den tit på en skål med havregryn, mandler, rosiner og en halv banan i skiver, som overhældes med usødet mandelmælk. Det kunne også være en skive ristet rugbrød med gedeost.
I morges nøjedes jeg med at drikke en kop kaffe, da drengene spiste morgenmad, og da jeg havde fuldt dem i vuggestue og børnehave, lavede jeg denne portion morgenmad til mig. Jeg trængte lige til lidt ekstra morgenkræs, og så er det jo heldigt, at jeg arbejder hjemmefra de fleste mandag morgener og har tid til at pleje mit morgenmadshjerte lidt mere.
Min morgenskål bestod af drænet yoghurt, honningristet havregryn (jeg smeltede 30 g honning på panden, som jeg ristede 100 g havregryn i sammen med et nip salt, til de var gyldne og sprøde. Der er til flere morgenmadsserveringer i den portion), granatæblekerner, tynde skiver af pære, ristede kokosflager, hakkede pistacienødder og syltede kirsebær. Kirsebærrene fik straks morgenmaden til at smage som den lækreste juledessert – og jeg var begejstret!
Skriv et svar