I går var Kaj og jeg alene hjemme hele dagen. En rigtig hygge søndag med fart over feltet det meste af tiden. Vi var blandt andet på en lang gåtur (eller tuuuuur som Kaj siger), tegnede farverige figurer og kruseduller ad flere omgange, legede med togbane og en masse biler og lavede disse lækre vafler til formiddagsmad.
En rest havregrød fik selskab af syrlig fintrevet citronskal, lidt mel samt et æg og blev på nul komma fem tryllet om til dejlige vafler, som blev drysset med lidt smeltet mælkechokolade og granatæblekerner.
Så super simpelt og så stjerne godt. Erstat gerne citronskallen med kanel, kardemomme eller vanilje og top vaflerne med jeres foretrukne frugter, bær og nødder samt en skefuld græsk yoghurt måske. Så har man et sundt, nærende og ikke mindst vanvittigt velsmagende morgenmåltid.
Havregrødsvafler
2 personer (4 vafler)
1 rest havregrød (svarende til grød lavet af ca. 1 dl havregryn og 2 mælk)
1 æg
2 spsk mel
Fintreven skal af 1/4 citron
Rør alle ingredienserne sammen i en skål og bag vafler i vaffeljernet.
Min lille hjælper var både med i køkkenet og til at knipse billeder <3
Marie Lundholm skriver
Mums, det ser lækkert ud – og sikke en fin tallerken 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Marie,
Tusind tak 🙂
Jeg er også meget glad for fadet.
Kh Anne