Jeg var på Riccos Kaffebar i Stefansgade med en veninde her til formiddag. Dér stødte jeg på de lækre chokoladeplader fra Scharffen Berger. Jeg har haft kendskab til det amerikanske chokolademærke længe, men vi blev først for alvor præsenteret for hinanden for et par uger siden hos en af mine kære madveninder.
Jeg fik lov til at smage flere af varianterne og blev helt vild med Dark Milk. Den konkurrerer nu mod Valrhona’s Caraque og Caraïbe om førstepladsen i mit chokoladehjerte. Dark Milk har en kakaoprocent på 68% og smager alligevel forholdsvis meget af mælkechokolade, deraf navnet. Første smagsindtryk har en mørk kakaokarakter; det afløses straks af bløde karamelstrejf af mælket og cremet chokolade. Noget jeg aldrig før har prøvet!
Chokoladefans må ikke gå glip af denne oplevelse. Det er ren livsnydelse! 🙂
Peter skriver
Jeg er meget enig med skribenten. Det er en helt unik chokoladeoplevelse!
Kan klart anbefales!
hipsomhap skriver
Hej Anne
Sikken fin blog at falde over. Det skete, da jeg langt om længe forsøgte at finde ud af, hvad min kollega/veninde (hvad man nu kalder sådan nogle netværksforbindelser i disse tider) Mette egentlig lavede til det der Kokkekamp-halløj.
Du inspirerede mig til at smide nogle lettere bedagede artikler om chokolade på en af mine egne blogs, nemlig her http://hipsomhap.wordpress.com. Måske kan du bruge dem til noget.
Apropos Scharffenberger, så er der nu på torsdag reception i anledning af udgivelsen af importøren Mikkels nye chokoladebog. Det foregår på selvsamme Riccos i Stefansgade kl. 17. Du skulle kigge ned.
Alt godt
Rasmus
anneauchocolat skriver
Hej Rasmus
Tusind tak for dine fine ord! Jeg drømmer om at blive madskribent, så jeg klør på med mine blogindlæg og håber at det måske en dag giver pote. Uanset hvad er bloggen god underholdning for mig selv, da jeg elsker at lave kager og at tage billeder af alle mine søde sager:)
Jeg har lige læst dine chokoladeanbefalinger igennem og må snart smage den fra Michel Cluizel!
Receptionen på torsdag vil jeg meget gerne komme til. Tak for tippet!
Venligst Anne
Ps. Mette er den “kære madveninde”, som præsenterede mig for Dark Milk.