Appelsiner er de skønneste vitaminbomber. Deres saftighed kombineret med den friske, syrlige sødme er lige noget for mig. Til gengæld spiser jeg dem stort set kun i vintermånederne, hvor de smager bedst. Jeg plejer enten at skrælle dem eller skære dem i både. Forleden fik jeg én appelsin til at danne tre små sunde desserter efter at have skåret den i tynde skiver. De var en fin og farverig trio; fulde af smag og knas hver især, men man kan så sagtens nøjes med bare at lave en af dem til dessert eller som side dish på weekendens morgenbord.
Toppingen på mine tre orangesøde små anretninger består af:
Skyr, agavesirup og hakkede pistacier
Ristede kokosflager og lidt finthakket chokolade*
Hasselnødder, tørrede abrikoser i mindre stykker og birkes.
*et klasseeksempel på at man kan spise chokolade hver dag flere gange om dagen, uden at det bliver for meget. Jeg tror, at jeg brugte 2 g finthakket chokolade (75% fra AMMA Chocolate) til denne servering 🙂
God fredag og weekend rundt om hjørnet!
Fru Kofoeds Køkken skriver
Smukt, enkelt og lækkert! 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Fru Kofoed
Tak skal du have 🙂
kh Anne