Selvom jeg er mest vild med chokolade, er jeg også ret pjattet med lakrids. Det fremgår også af indlæggets billeder, som viser nogle af de gange, jeg har leget med lakrids på bloggen. Søde aromatiske og sejt sprøde hindbærkys med lakrids. Cremet og frisk jordbæris med lakrids. Og den lille lakridstærte med syltede bær, skyr og mælkechokolade.
Haps.
Derfor er det mig en ære at være blevet inviteret med i smagspanelet til The Liquorice Taste Award sammen med en masse seje kokke og madskribenter, hvor vi i morgen skal kåre den bedste lakrids ved blindsmagning i forbindelse med årets Lakridsfestival, som afvikles for 2. år i denne weekend på Østerbro.
Skal I besøge den lækre Lakridsfestival i weekenden? Jeg satser på at være der det meste af lørdagen, så måske vi ses 🙂
Anna skriver
Mmh ser godt ud ! Og lyder meget spændende med lakridsfestival – ærgerligt det er heeeelt ovre i KBH. (;
Mvh Anna
http://www.annaskage.com
Per skriver
Hej Anne
Kan du ik‘ hjælpe mig lidt? – Jeg nyder at sammensætte menuer og altså at være vært og forkæle mine gæster. Af erfaring har jeg dog lært. at for store ambitioner kræver, at jeg er mere kok end vært, og så går der lidt af hyggen.
Jeg har et par gram safran, som jeg godt kunne tænke mig at bruge på en portionsanrettet fiskeret. Hovedretten bliver klassisk oksefilet med en svampesause og til dessert har jeg en dåse kastanjecreme, som kunne bruges til en syndig chokoladekage, jeg har en håndmalet opsats (for nu at lyde som hyacint) så dit forslag må godt være en hel kage, som så kan skæres for på bordet.
Men jeg overvejer omvendt, om man måske burde lave en større rød tråd gennem menuen og lade et element gå igen hele vejen igennem, men jeg kan ikke se, at safran og kastanje kan sættes sammen, kan du?
Ditte Ferdinand skriver
Hej Anne.
Har du på et tidspunkt lagt opskriften på – Søde aromatiske og sejt sprøde hindbærkys med lakrids – ud på din blog? Kunne godt tænke mig at bage dem 🙂
Piskeriset skriver
God fornøjelse! Jeg var af sted sidste år og var med til blindsmagningen der, og det var et hyggeligt, lille arrangement 🙂
Ann-Christine skriver
Uhmm, det er et smukt og fristende billede med de smukke hindbær lakridskys. Fine farver!
Rigtig god fornøjelse med lakridserne i weekenden, det lyder som en spændende oplevelse 🙂
Kram fra AC
Maria skriver
jeg er en stooooor sucker for lakrids.. uhm
Anne au Chocolat skriver
Kære Anna
Det var rigtig sjovt og lækkert at være med i smagspanelet 🙂
kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Per,
Jeg beklager, at jeg først ser din kommentar nu. Er det for sent at svare?
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Ditte
Nej desværre var det bare en improviseret opskrift!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Piske,
Det var sjovt og lækkert, og jeg ELSKEDE især lakridsisen fra Svaneke. MUMS
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære AC
Tusind tak! Vi må ses næste gang du er i Kbh 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Maria
Deeeeet forstår jeg godt 🙂
Kh Anne
Christine skriver
Hvor ser det lækkert ud!
Har i ikke lyst til at svare på et spørgeskema angående chokolade?
http://www.surveymonkey.com/s/QZKNGZ5