I denne uge deler jeg opskriften på min skønne julemazarin med marcipan, chokolade, nougat, flødeskum og Sellebergs lækre kirsebær med ALT for damernes læsere i det fine tillæg til bladet med Julebag. Blot en lille servicemeddelelse 🙂
Ha’ en fin weekend, folkens!
Kh Anne
Camilla Rønde skriver
Du er simpelthen en sød kagedame, er du <3
Sonja {Dagmars Kitchen} skriver
Gratulerar! Tårtan ser verkligen god ut.
Jane skriver
Servicemeddelelsen virkede. Jeg har netop snuppet det sidste blad i den lokale kiosk.
Ellen skriver
En kage der skal bages mens vi venter på julens komme – tak 🙂
Line skriver
Saa flott Anne! Naa er du paa vei til aa oppfylle alle dine sjokoladesoede droemmer!
Keep shining! KNUS!
Anne au Chocolat skriver
Kære Camilla
Tusind tak og i lige måsen 🙂
Kys
Anne au Chocolat skriver
Kære Sonja
Mange mange tak 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Jane,
Ih hvor sejt altså! 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Ellen
Det lyder bare dejligt 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Line
Du er den sødeste! 🙂
Vi ses snart i Indien!
Kh Anne
camilla kanstrup skriver
Mit blad med opskriften er væk. Kan du komme mig til undsætning? Din kage er aftalt til at blive tradition, så vi kan jo ikke holde jul i år uden:(
Anne au Chocolat skriver
Kære Camilla
Jeg skal lige se, om jeg kan finde den. Hvornår skal den bages?
Kh Anne
Ps. det lyder som en sød tradition 🙂
camilla kanstrup skriver
Vi spiser den juleaften om eftermiddagen inden kirke <3 Så den skal bages d. 23
Birthe Nygaard skriver
Hej Anne,
Mit alt for damerne blad med din skønne opskrift på julemazarin er blevet væk, mon du kunne sende den til mig?
Det er en helt fantastisk kage
Glædelig jul
Birthe