I weekenden lavede jeg nogle super lækre og vidunderligt simple påskechokolader. Den sødeste blondine i mit chokoladeskab, Dulcey 32% fra Valrhona, blev smeltet og fik selskab af sprøde hakkede mandler i kreationen af fine chokoladereder, som de små pralinéfyldte chokoladeæg fra Valrhona kunne stå i.
H A P S dem kan man altså sagtens spise et par stykker af 🙂
Når jeg har travlt, kobler jeg af med at lave søde sager i køkkenet, som jeg gjorde i weekenden. Desværre har jeg ikke verdens største køkken, men jeg klarer mig. Lige pt. drømmer jeg om at vinde en masse seje, strømlinede og energibesparende hvidevarer i flot design til mit lille køkken, da jeg har set en sjov og sej konkurrence Samsung kører på facebook. Man kan indtil 8. april vinde en Samsung Kitchen Smart Makeover til en værdi af 25.000 kr, hvis man deltager i konkurrencen og tester sin ”SMART quotient” lige her. Et lille tip fra mig til jer! Jeg drømmer både om en ny ovn og køleskab 🙂
Indlægget af sponsoreret.
Emma Jo skriver
Haps hvor ser det utroligt lækkert ud! Og så lyder det ovenikøbet ret simpelt 🙂 Det skal da prøves! Og tak for tippet omkring konkurrencen, by the way.
Emma
http://www.thecasualcliche.blogspot.dk
Camilla skriver
Det ser bare lækkert ud – glæder mig til at spise de første påskeæg. Elsker enhver undskyldning for at spise chokolade.
Mathilde G skriver
Jeg kan ikke få linket til konkurrencen til at virke.. 🙁
Tine W skriver
Jeg kan heller ikke få dine hyperlinks til at virke 🙁
Anne au Chocolat skriver
Kære Emma
Så simpelt og lækkert nemlig 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Camilla
Jeg er helt enig 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Mathilde
Øv! DU kan finde den herinde: https://www.facebook.com/SamsungDanmark
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Tine
Prøv her så: https://www.facebook.com/SamsungDanmark 🙂
Kh Anne
Tanja Maria skriver
Ser lækkert ud, Anne!!
Har du en ide om, hvor jeg kan opdrive de små påskeæg? Har været forbi den lokale Valrhona pusher her i Aarhus (Salling) og de forhandler dem ikke. Indtil videre har jeg ikke haft held til at finde en hjemmeside, som sælger dem.
Kh,
Tanja
Julie skriver
Hvad kan man bruge i stedet for Valrhona? Kondenseret mælk, og hvordan?
Det ville være stor hjælp med et andet bud, da jeg ikke kan opsnusse Valrhona 🙁
Anne au Chocolat skriver
Kære Tanja Maria,
Tak for din søde mail! CC har svaret dig på instagram 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Julie
Det dur ikke med kondenseret mælk, men du kan karamellisere hvid chokolade selv i stedet. Opskriften er i vores kogebog 🙂
Kh Anne
Anne-Marie skriver
De er så fine med de små æg, men hvor kan man købe dem henne? ( bor i Horsens) er der nogle steder på nettet?
Kh.
Anne-Marie