E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Lille Astas lækre lagkage

18. april 2011 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Lille Astas lækre lagkage

I går var jeg til min kusine Astas 4 års fødselsdag. Asta elsker søde sager, og i særlig grad lagkage og chokoladeis. Denne fine lagkage var et rigtigt familieprojekt. Astas mor havde bagt lagkagebunde og lavet vanillecrème vendt med pisket fløde. Derefter var det Astas og hendes fars tur til at samle lagkagen. Kagebunden blev delt i tre og i mellem kom vanillecrèmen, samt makroner og jordbær i skiver. Derefter blev der pisket lidt mere flødeskum, som Asta fordelte på toppen. Hun sluttede til sidst af med blåbær, hindbær og brombær, samt lys og flag.
I kan tro, at det gør mig varm om hjertet at se min lille seje kusines fornøjelse ved at tage del i køkkenlegen. Det er madglæde. Lagkagen smagte dejligt, og det var skønt at sidde ved siden af Asta og betragte, hvordan hun nød at spise lagkagen.

Lille Astas lækre lagkageLille Astas lækre lagkageLille Astas lækre lagkageLille Astas lækre lagkageLille Astas lækre lagkageLille Astas lækre lagkage

Skrevet i: Uncategorized Tags: blåbær, brombær, flødeskum, hindbær, hjemmelavede lagkagebunde, hjemmelavet lagkage, Jordbær, Lagkage, vanillecreme

Previous Post: « Et gensyn med Meyers lille sprøde
Next Post: Financiers med grøn matcha te »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Hverdagslivet.. og dejlige bær fra haven 💕 Sel Hverdagslivet.. og dejlige bær fra haven 💕 Selvom den af og til er lidt for travl, holder jeg meget af hverdagen og gør mit for, at den også er pakket med nydelse, ro og nærvær☺️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap