E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Lille Astas lækre lagkage

18. april 2011 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Lille Astas lækre lagkage

I går var jeg til min kusine Astas 4 års fødselsdag. Asta elsker søde sager, og i særlig grad lagkage og chokoladeis. Denne fine lagkage var et rigtigt familieprojekt. Astas mor havde bagt lagkagebunde og lavet vanillecrème vendt med pisket fløde. Derefter var det Astas og hendes fars tur til at samle lagkagen. Kagebunden blev delt i tre og i mellem kom vanillecrèmen, samt makroner og jordbær i skiver. Derefter blev der pisket lidt mere flødeskum, som Asta fordelte på toppen. Hun sluttede til sidst af med blåbær, hindbær og brombær, samt lys og flag.
I kan tro, at det gør mig varm om hjertet at se min lille seje kusines fornøjelse ved at tage del i køkkenlegen. Det er madglæde. Lagkagen smagte dejligt, og det var skønt at sidde ved siden af Asta og betragte, hvordan hun nød at spise lagkagen.

Lille Astas lækre lagkageLille Astas lækre lagkageLille Astas lækre lagkageLille Astas lækre lagkageLille Astas lækre lagkageLille Astas lækre lagkage

Skrevet i: Uncategorized Tags: blåbær, brombær, flødeskum, hindbær, hjemmelavede lagkagebunde, hjemmelavet lagkage, Jordbær, Lagkage, vanillecreme

Previous Post: « Et gensyn med Meyers lille sprøde
Next Post: Financiers med grøn matcha te »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap