I tirsdags blev det langt om længe dagen, hvor ‘Lykken er chokolade’ kom på gaden. Maja og jeg fejrede det bogsignering, søde sager på bordet og bobler i glasset på Atelier September sammen med alle vores dejlige venner og familie samt en masse kære læsere. Vi kunne måske godt have valgt at større sted, men vi kunne alligevel ikke uddelegere bogsigneringen til andre, og min seje ven Frederik Bille Brahe fra Atelier September ytrede, at han var klar til at gøre det hele igen, da vi ryddede op om aftenen. De stemningsfyldte billeder fra vores dejlige eftermiddag er knipset af min søde veninde Camilla, som har en dejlig kageblog. Camilla har også bidraget til ‘Lykken er chokolade’ med en hvid chokolade cheesecake opskrift, som er verdens bedste. There, I said it! Vi blev i sin tid veninder, da hun vandt 1 kg Ivoire i en konkurrence på bloggen. Og nu er jeg både chokolademoster og fadder til hendes lille datter Elin på fem måneder. Det lyder næsten som noget, der burde indledes med “Der var engang..”. I hvert fald en meget sød og lykkelig historie! 🙂
A+K/Venterpaavin skriver
Tillykke – sikke et kagebord! Det ser bare skønt og hyggeligt ud.
– Anne
Lene skriver
Normalt er jeg ret glad for at bo i Vestjylland, men indimellem så er det, for nu at sige det på godt jysk, ret træls – især når man rigtigt godt kunne tænke sig at møde sådan er par søde og dygtige piger in person…
Jeres bog ser rigtig spændende ud og den er på ønskesedlen. Tillykke med den 🙂
Piskeriset skriver
Skønne skønne billeder! Glæder mig til at se bogen – og håber, vi ses til chokoladefestivalen 🙂
Jonna skriver
Ih, hvor ser og lyder det bare som en lykkelig god dag;-)
Glæder mig til at få fingre i bogen:-)
Kh Jonna
Dorte/familiefletninger skriver
Stort tillykke med udgivelsen. Jeg ser frem til at se den. Billederne lover ihvertfald godt.
Nadja - Cinnamon, please skriver
Åh, jeg ville så gerne have været med til receptionen! Men der er altså pokkers langt fra Sønderjylland til sjælland, haha. Jeg glæder mig også usandsynligt til at se bogen – den ser så god ud! 🙂
Kærlige hilsner
Nadja
Line skriver
Kjaere Anne!
Saa fantastisk! Det ser ut som om det kom riktig mange mennesker til deres release party! Til lykke! Jeg er saa glad paa dine vegne soede Anne! Du fortjener all den lykke og suksess som finnes i verden! 🙂 Haaber ogsaa din bog vil bli tilgjengelig i Norge, min mor vil gjerne kjoebe den 🙂 Nyd din suksess videre kjaere Anne! Kos deg! (som vi sier paa norsk 🙂 ) Stor sjokoladeknus fra Line
Marian skriver
Stort tillykke med bogudgivelsen og den fine signerings-fest. Det er virkelig godt gået… bogen ser så flot ud og jeg glæder mig til at få nallerne i den.
Malene H skriver
Stort tillykke! Jeres bog ser fortryllende lækker ud 🙂
Pia L. Hansen skriver
Jeg kom lige i tanke om at jeg har et tilgodebevis til en boghandel – må da fluks afsted og have fat i jeres bog 🙂
Anne-Marie skriver
Fik bogen i fredags og det var dog en herlig måde at indlede weekenden på. Stort tillykke med den. Bogen er bare så enorm lækker. Og der er til mange himmerigsmundfulde i den.
Kærlig hilsen
Anne-Marie
Lotte Høeg skriver
Tillykke med bogen! Jeg har allerede kastet mig over en opskrift på cookies fra bogen, og de er fantastiske!
Clara skriver
Hej Anne
Først og fremmest kæmpe tillykke med bogen! Jeg har allerede fået fingre i den og synes at den er helt fantastisk!
Har dog lige et helt andet spørgsmål til dig: Når du laver ganache, hvordan beslutter du dig så for hvordan forholdet mellem de forskellige ingredienser skal være i forhold til hvor flydende/fast ganachen skal være? Og hvad er forskellen mellem at bruge mindre fløde (som jeg gætter på gør den mere flydende) eller bruge glukose (som jeg gætter på gør den mere fast)?
Ja, egentlig prøver jeg bare på at komme til at kende ganachen lidt bedre 🙂
Clara skriver
– Og lige et enkelt spørgsmål mere: hvad er forskellen på om man smelter chokoladen først eller ikke gør?
Så nu skal jeg nok stoppe 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Anne
Tusind tak 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Lene
Tusind tak skal du have! Jeg glæder mig til, at du får bogen 🙂
kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Piske
TAK skal du have! Vi ses på festivalen! 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Jonna
Det lyder så godt 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Dorte
Tusind tak 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Nadja
Du er så sød 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Line
Jeg sørger for, at mor får en bog med til dig næste gang 🙂
Kram herfra <3
Anne au Chocolat skriver
Kære Marian
Tusind tak! Det er lidt vildt ja 🙂
kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Malene
Mange tak 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Pia
Det lyder godt 😉
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Anne-Marie
Dejligt at høre. Tusind tak 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Lotte
Det lyder bare godt 🙂 TAK!
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Clara
TAK skal du have 🙂
Jo mere chokolade der er i en ganache, jo mere fast bliver den 🙂
Kh Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Clara
Valrhona smelter altid deres chokolade først inden ganachen laves for at skabe en deres rigtige emulsion. Men jeg gør det ikke altid. Til gengæld er det en god idé at stavblende sin ganache til sidst 🙂
Kh Anne