E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Valrhona – en lille gratis glæde.

30. april 2010 af Anne au Chocolat 15 kommentarer

P1050062

Som indledning til dette lille indlæg må jeg lige indrømme, at jeg ikke kan være i Magasin uden at besøge underetagen – aka. mad-etagen. Hvis jeg havde råd, ville jeg gerne handle noget mere i Mad&Vin, men eftersom jeg er (en fattig) studerende, er det ikke rigtig en forsvarlig mulighed. Til gengæld oser jeg en masse og bruger utroligt meget tid på at smugkigge, bladre og finde inspiration i de internationale madblade, og så køber jeg rimelig tit en scone eller to hos Rhein Van Hauen, som – jeg mener – laver byens bedste scones; de er sprøde men bløde, smager af smør, og har den helt rigtige sukker-salt balance i smagen. Jeg er vild med alle tre slags: almindelige scones, chokoladescones og scones med rosiner. Mmm…

P1050066

Nå men med en pludselig lang indledning må jeg hellere hoppe videre i mad-teksten. En smuttur til mad-etagen gav mig forleden et lille gratis glæde. Som nogle måske allerede er bekendt med, har Valrhona fået en fin lille afdeling ved siden af Magasins egen chokolade. Til gengæld var jeg ikke selv bekendt med, at man kan få lov til at vælge to chokolader gratis i den sødeste lille æske, hvis man skriver sit navn og e-mail på en seddel og afleverer i Valrhona-afdelingen. Hvem gider ikke spammes af Valrhona!?

Jeg valgte en lille lækker mørk chokoladesag med den skønneste flødekaramel indeni, og så en hvid chokolade med fyld af en fin hvid chokolade ganache og cremet nougat. De er allerede spist, og de kan bestemt anbefales.

Så tag lige et smut forbi Valrhona og få en gratis chokoglæde.

Skrevet i: Uncategorized Tags: chokolade, flødekaramel, ganache, gratis glæder, Mad&Vin, Magasin, valrhona

Previous Post: « Godt gået noma!
Next Post: Rabarber og Summerbird »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Frederik Kreutzer skriver

    30. april 2010 kl. 11:02

    Hej Anne
    Tak for et meget brugbart tip! Magasin/Valrhona kan regne med gæster snarest…
    /Frederik

  2. Marianne skriver

    30. april 2010 kl. 11:25

    Godt tip!

    Gratis glæder er gode og tit overvejer jeg bare at gå i Peter Beier fordi man altid bliver budt et stykke chokolade derinde..

  3. Hanne K skriver

    30. april 2010 kl. 14:52

    Hej Anne

    Æj, hvor ærgerligt, at man bor i det mørke Midtjylland 😉
    Men kan høre, at det ville blive rigtigt, rigtigt dyrt for mig at bo tæt på Magasins madetage!!!
    Kh Hanne

  4. Anja skriver

    30. april 2010 kl. 14:53

    Bare man boede i København … Var ellers på besøg i byen i lørdags og ville ønske at jeg havde vidst det der, men så ved jeg det til næste gang.
    Har for nylig fundet din blog, da jeg lavede research på Hendes Majestæts fødselsdagskage :o) og sikke en hyggelig side! Kan se vi absolut deler nogle af de samme passioner her i livet.
    KH Anja

  5. Anne au Chocolat skriver

    1. maj 2010 kl. 09:04

    Kære Frederik og Marianne, glæd jer og prøv den med karamel 🙂

    Kære Hanne, ja gode madsteder kan hurtigt blive en dyr affære 🙂

    Kære Anja, det glæder mig at høre at du synes om min blog! Har du selv en blog ?

    Kh Anne

  6. Linda skriver

    2. maj 2010 kl. 10:25

    Uha, jeg skal da forbi Valrhona snarest så. Jeg kan høre, vi har samme forhold til Magasins madetage. Alt lokker, men SU-pengepungen taler alvorsord til én.

  7. Anne au Chocolat skriver

    3. maj 2010 kl. 12:32

    Skynd dig forbi Linda 🙂

  8. Anja skriver

    3. maj 2010 kl. 12:45

    Kære Anne,
    Nej desværre ingen blog …
    // Anja

  9. Anne au Chocolat skriver

    3. maj 2010 kl. 14:40

    Det synes jeg, du skal lave, Anja 🙂
    Kh Anne

  10. Louise skriver

    9. maj 2010 kl. 20:12

    Jeg trak lidt på smilebåndet da jeg så du mener at RVH har byens bedste scones, jeg kan fortælle at det er RVH mest populære vare, og der bliver lavet over 1 million om året!
    Jeg er lærling der, og der bliver godt nok lavet mange scones 🙂

  11. Anne au Chocolat skriver

    10. maj 2010 kl. 18:21

    Hehe – hvor sejt Louise! Kan du ikke lige skrive en mail til mig og fortælle deres hemmelighed bag de lækre scones ? 😉
    Ej, spøj til side… JEG ELSKER DEM!!!!

  12. Lise skriver

    12. maj 2010 kl. 22:38

    Kære Anne,

    Chokolade er godt. Gratis er godt. Gratis chokolade er helt utroligt godt! Jeg må i Magasin snarest. 🙂

    Tak for tippet!

    Lise

  13. Anne au Chocolat skriver

    13. maj 2010 kl. 07:34

    Kære Lise,
    Ja, skynd dig i Magasin 🙂
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Scones fra Rhein Van Hauen « Anne au Chocolat siger:
    13. juni 2010 kl. 16:30

    […] et tidligere indlæg på bloggen fortalte jeg, at Rhein Van Hauen laver byens bedste scones – det synes jeg […]

  2. Scones fra Rhein Van Hauen - Anne au Chocolat siger:
    20. september 2016 kl. 11:29

    […] et tidligere indlæg på bloggen fortalte jeg, at Rhein Van Hauen laver byens bedste scones – det synes jeg […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

At have søde gæster til kage, kaffe og gode samt At have søde gæster til kage, kaffe og gode samtaler er noget af det allerbedste, jeg ved 🫶🏻
Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det sa Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det samme var vaniljekransene 🫶🏻
Andre gode sager fra weekenden: nybagte boller og rugbrød, en virkelig lækker espresso martini (som drillede min søvn, men var det hele værd 🍸☕️) og en fin buket blomster fra vores søndagsgæster 💐

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend og er nogenlunde klar til, at hverdagen ruller igen i morgen ☺️
63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsi 63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsinbrownie senere🍊🍫🍰. Sneen daler blidt i skrivende stund, og vi får gæster til eftermiddagskaffe i dag ❄️☕️🎄🫶🏻
Opskriften på mine vaniljekranse kan I finde under mit højdepunkt Opskrifter. De er vanedannende lækre og et must i juletiden, hvis I spørger mig 🥰
Grøden fik et drys af jul i morges 🍒 I aftes s Grøden fik et drys af jul i morges 🍒
I aftes spiste vi på @silberbauers_bistro med de dejligste venner🍴Sådanne aftener med god mad, ditto vin og samtaler som bare flyder med dybde og grin, kan jeg leve højt på længe 🫶🏻 
Vi spiste også pissaladière og snegle, og jeg drømte mig straks tilbage til de år, jeg boede i Provence og Paris. Det hele var SÅ lækkert, og de Agen svesker i Armagnac med vaniljeis var prikken over i’et ✨
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap