I dag deltager jeg i Madbloggersymposium 2010 sammen med en kæmpe flok af Danmarks madbloggere. Den kære danske chokolademager Mikkel Friis-Holm var for lidt siden forbi symposiet med tre af sine nye chokolader fra Nicaragua – Johe, Chuno og Nicaliso – og så en af de gamle kendinger, som kaldes Nicaragua!
Vi lagde ud med den gamle kending (i den røde indpakning), som jeg har haft lejlighed til at smage før! Den har en kakaoprocent på 75 og har en meget klar, ren og lækker chokoladesmag, dog også med fine frugtnuancer.
Mikkels tre nye chokolader holder alle en kakao procent på 70 og er opkaldt efter den kakaobønne, de er lavet på.
Vi smagte først Johe (i den brune indpakning), som er dejlig sød og har en let frugtighed over sig, samt en fin afbalanceret eftersmag.
Dernæst kom Chuno (i den blå indpakning), som er en del mere frugtig en Johe. Mikkel påpegede også forskellige smagenoter – blandt andet grøn te og bitter tobak, hvoraf jeg især anede tobakken (ikke at jeg ryger!!!)
Til sidst kom Mikkels favorit på bordet – Nicaliso (i den orange indpakning). Den har en god sødme og smagenoter af rosiner og sorte oliven, samt en cremet og lang eftersmag. Det var nok også min favorit
Hej så længe fra symposiet! 🙂
Rasmus Greis skriver
Orgh de lyder gode!
De MÅ prøves snart – og hvilken fin indpakning… 🙂
Klaus Thomsen skriver
Jeg fik en plade af hver med hjem af Mikkel. Glæder mig rigtig meget til at smage på dem. Det blir godt 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Rasmus,
De er nemlig super flotte og du skal glæde dig til at smage 🙂
Alt godt,
Anne au Chocolat
Anne au Chocolat skriver
Kære Klaus
Det bli’r nemlig rigtig godt! Mikkels chokolader er den pure livsnydelse og spreder glæde overalt! 🙂
Faster Phiip skriver
Ovra novra, det er sørme minimalistisk og lækkert look, ville ønske jeg havde været der til at smage indholdet 😉
Gode billeder Anne, som sædvanligt!
De bedste hilsner
Faster Philip
Piskeriset skriver
Hej Anne.
Det var hyggeligt lige at sige hej til dig på symposiet! Håber du får et fantastisk ophold i Paris – god tur 🙂
Klidmoster skriver
Hej Anne
Tak for i går, det var virkelig en skøn dag. Jeg håber at du får en fantastisk tid i Paris med en masse gastronomiske oplevelser 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Faster Phillip
Du kan jo bare købe en plade eller to 🙂
Kram
Anne au Chocolat skriver
Kære Piskeriset,
Jeg synes også at det var rigtig hyggeligt lige at sige hej til dig til symposiet! Næste gang må vi snakke noget mere 🙂
Anne au Chocolat skriver
Kære Malou
Det var dejligt at se dig igen! 🙂 Håber middagen var skøn! Kh