I samarbejde med Rosendahl
Så blev det første søndag i advent, og jeg har glædet mig helt vildt til at dele disse lækre og stjernesimple konfektstykker med jer. Hjemmelavet bounty med chewy saltet karamel og mørk chokolade. De er allerede et vaskeægte hit herhjemme, og jeg har svært ved at forestille mig andet end, at I også kommer til at elske denne opskrift!
Jeg serverer bountybarerne med saltet karamel på den ovale tallerken fra Rosendahl Grand Cru, hvis fine form, enkle, elegante og klassiske udtryk passer så godt til chokoladerne.
Den smukke julepynt skal Kaj hænge på vores juletræ, så snart vi har skaffet et:) Den er fra Karen Blixens Jul kollektionen fra Rosendahl og er designet af Ole Kortzau, Jeg bliver i så godt julehumør og helt nostalgisk af at kigge på den.
Åh, du søde juletid, jeg er tosset med dig!
Bountybarer med saltet karamel
18 stk.
200 g sødet kondenseret mælk
150 g kokosmel
175 g bløde flødekarameller
20 g piskefløde
1 nip salt
200 g god mørk chokolade
Evt. lidt rosastøv
Bland kondenseret mælk sammen med kokos og tryk kokosmassen ud i en form (ca. 20 x 10 cm) beklædt med bagepapir og stil på køl. Kom flødekarameller og piskefløde i en tykbundet gryde. Lad flødekaramellerne smelte langsomt i fløden ved medium varme under omrøring, og det må gerne lige nå at småkoge kort. Smag til med salt. Fordel saltkaramellen på kokosmassen og stil den på køl i et par timer. Smelt (og temperer gerne) den mørke chokolade og skær kokos-karamelfirkanten ud i 18 lige store barer. Dyp dem i chokoladen og pensle evt. med rosastøv, når chokoladen er størknet. Opbevar på køl indtil servering.
Tina skriver
Glædelig 1.advent til jer2 🙂
Dejlig inspiration, både spiseligt og julepynten:-)
Anne au Chocolat skriver
Kære Tina,
Hvor er du sød. Tusind tak 🙂
Glædelig 3. december!
Kh Anne