Jeg serverer ren og skær kræs for jer denne søndag.
Cremet bountykokosfyld og chewy karamel overtrukket med den karamellækre Dulcey chokolade i fin forening med knasende sprøde salte peanuts.
Himmerigsmundfulde!
Bountybidder med karamel, peanuts og Dulcey
20 stk.
200 g sødet kondenseret mælk
150 g kokosmel
175 g bløde flødekarameller (jeg bruger de bløde fra Werthers)
20 g piskefløde
1 nip salt
200 g Dulcey chokolade fra Valrhona (reklamelink)
65 g saltede peanuts, finthakket
Bland kondenseret mælk med kokosmel i en skål og tryk kokosmassen ud i en form (ca. 20 x 10 cm) beklædt med bagepapir og stil på køl. Kom flødekarameller og piskefløde i en tykbundet gryde. Lad flødekaramellerne smelte langsomt i fløden under omrøring ved medium varme. Det må gerne lige nå at småkoge kort. Smag til med salt. Fordel saltkaramellen på kokosmassen, og stil den på køl i et par timer. Smelt (og temperer gerne) Dulcey chokolade og tilsæt hakkede peanuts. Skær kokos-karamelfirkanten ud i barer. Dyp dem i chokoladen. Opbevar på køl indtil servering.
Bodil skriver
Mums 🙂