Her i Spanien er vi netop kommet hjem fra en lang gåtur ved vandet. Mor, far og min bror forbereder juletapas til frokost, mens jeg skriver dette indlæg.
I sidste uge dyppede jeg knasendesprøde spanske marconas mandler i smeltet Guanaja 70% chokolade fra Valrhona og vendte dem i kokosmel. Så let og hurtigt fik jeg tryllet lidt lækkert juleknas frem 🙂
Tak til alle som deltog i den sidste adventskonkurrence. Jeg har skrevet til Stine, som vandt konkurrencen. Faktisk kommer der en ny konkurrence på bloggen om et par dage. Så stay tuned og glædelig jul så længe 🙂
Marie - Cocina Fragrante skriver
Uhmmm, de ser godt nok gode ud! Håber du har en dejlig jul i det spanske, søde Anne!
Sandy skriver
Kære Anne, glædelig jul.
Først lige nogle roser for din blog, en skøn inspiration og gode opskrifter.
Nu nærmer nytårsaften sig og jeg blev er blevet nysgerrig for at vide, hvad har du i tankerne for din nytårsaftensdessert?
Venligst
Sandy
Anne au Chocolat skriver
Kære Marie,
Tusind tak skal du have 🙂
Kram fra Anne
Anne au Chocolat skriver
Kære Sandy
Tak for en sød kommentar 🙂
I år skal jeg faktisk ikke stå for desserten, så jeg ved ikke, hvad vi skal have!
Godt nytår.
Kh Anne