Smeltende-på-tungen lækre trøfler med peanut butter og mælkechokolade. Dyppet i mørk chokolade og kokos – og et par enkelte blev pyntet med rosa støv.
Stjerne simpel, perfekt lille godbid. Stort hit herhjemme!
Og helt genial at lave, når man er løbet tør for æg til kage og craver noget sødt, som var tilfældet for mig i går. Nemlig har heldigvis været forbi med varer siden hen:)
Peanutbutter chokoladetrøfler med kokos
10 stk
75 g god mælkechokolade
75 g crunchy peanut butter
150 g god mørk chokolade
Kokosmel og evt. rosastøv til pynt
Hak mælkechokoladen groft og kom den i en skål. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Tag af varmen og tilsæt peanut butter og rør godt rundt til en ensartet trøffelmasse. Sæt på køl eller frost, til den kan trilles til trøfler. Stil trøflerne tilbage på køl (eller i fryseren hvis det skal gå stærkt). Dyp de kolde trøfler i den smeltede og tempererede mørke chokolade og drys med kokosmel. Opbevar på køl indtil servering.
Ps. Der bliver smeltet chokolade i overskud, men det er svært at temperere mindre chokolade. Jeg rørte det resterende kokosmel i resten af chokoladen og hældte det ud på et stykke bagepapir. Og nu har jeg så et lækkert kokos-chokoladebrud, man kan skære i mindre stykker til (aften)kaffen.
Skriv et svar